Slett kontoen og dataene dine
Du kan når som helst slette Librena-kontoen din og alle dataene som er knyttet til den. Slettingen kan ikke angres.
I appen
- Åpne Librena og gå til Profil-skjermen.
- Trykk på Mine data.
- Trykk på Slett kontoen min og alle dataene mine og bekreft.
Kontoen og dataene dine slettes med en gang. Deretter åpnes appen med en ny, tom anonym konto.
Hvis du ikke får tilgang til appen
Send en e-post med emnet «Forespørsel om sletting av konto» til abdullahkaracabey@gmail.com fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din. Når vi har bekreftet at kontoen er din, sletter vi kontoen og dataene dine innen 30 dager og gir deg beskjed.
Dette slettes
- Alle samtalene og meldingene dine (inkludert samtaler du har slettet tidligere)
- Fremdriften din i oppdrag
- Leseridentitetene, minnene og de understrekede sitatene dine
- Tilbakemeldingene dine og svarene du har rapportert
- Enheter som er registrert for varsler
- Kontoen din (e-postadressen og navnet ditt)
Dette blir værende en stund
- Serverlogger (tekniske detaljer, ikke samtaleinnhold) slettes innen 30 dager.
- Data i Firebase Analytics og Crashlytics oppbevares i de periodene Google har fastsatt for disse tjenestene.
- Revisjonslogger over teamets administrative handlinger kan inneholde konto-ID-en din; disse loggene inneholder ikke samtaleinnhold.
Du kan også slette én enkelt samtale uten å slette kontoen din: Den forsvinner fra listen din med en gang og slettes permanent fra serverne våre etter 30 dager. Detaljer finner du i personvernerklæringen.
Dette er en oversettelse for å gjøre det enklere for deg; hvis den avviker fra den engelske versjonen, er det den engelske versjonen som gjelder.