מחיקת החשבון והנתונים שלך
אפשר למחוק בכל עת את חשבון ה-Librena שלך ואת כל הנתונים המקושרים אליו. לא ניתן לבטל את המחיקה.
מתוך האפליקציה
- יש לפתוח את Librena ולעבור למסך פרופיל.
- יש להקיש על הנתונים שלי.
- יש להקיש על מחיקת החשבון וכל הנתונים שלי ולאשר.
החשבון והנתונים שלך נמחקים מיד. לאחר מכן האפליקציה נפתחת עם חשבון אנונימי חדש וריק.
אם אין לך גישה לאפליקציה
יש לשלוח אימייל עם הנושא "בקשה למחיקת חשבון" לכתובת abdullahkaracabey@gmail.com מכתובת האימייל המקושרת לחשבון שלך. לאחר שנוודא שהחשבון שייך לך, נמחק את החשבון ואת הנתונים שלך תוך 30 יום ונעדכן אותך.
מה נמחק
- כל השיחות וההודעות שלך (כולל שיחות שמחקת קודם לכן)
- ההתקדמות שלך במשימות
- זהויות הקורא שלך, הזיכרונות והציטוטים שסימנת בקו תחתון
- המשוב שלך והתשובות שדיווחת עליהן
- מכשירים שנרשמו לקבלת התראות
- החשבון שלך (כתובת האימייל והשם שלך)
מה נשאר לזמן מה
- יומני שרת (פרטים טכניים, לא תוכן שיחות) נמחקים תוך 30 יום.
- נתוני Firebase Analytics ו-Crashlytics נשמרים לפרקי הזמן ש-Google קובעת לשירותים האלה.
- רשומות ביקורת של פעולות ניהוליות של הצוות שלנו עשויות לשמור את מזהה החשבון שלך; רשומות אלה אינן מכילות תוכן שיחות.
אפשר גם למחוק שיחה בודדת בלי למחוק את החשבון: היא יורדת מהרשימה שלך מיד ונמחקת לצמיתות מהשרתים שלנו לאחר 30 יום. הפרטים במדיניות הפרטיות.
זהו תרגום לנוחותך; במקרה של סתירה בינו לבין הנוסח האנגלי, הנוסח האנגלי הוא הקובע.